O meaafale fale laupapa mautu e iai ona uiga iloga ona o lona tulaga ese.I totonu o le au meafale a le ofisa, e foliga matagofie ma le ea, toe faʻafoʻisia le fafie masani, matagofie ma limafoaʻi, ma o loʻo i ai i le faasologa o ofisa maualuga.O ia oloa maualuga, o le a le mea e tatau ona tatou gauai atu i ai i le faagasologa o le tausia o meaafale laupapa mautu?

1. Muamua lava, pe a faʻapipiʻi meaafale laupapa mautu o le ofisa, e tatau ona faʻapipiʻi i le nofoaga e aloese ai mai faʻalavelave faʻalavelave ma faʻafitauli o le susu.
2. Pe a faʻamamā e puipuia ai le maosiosia maʻai, aua le faʻaogaina se pulumu uaea poʻo se pulumu malo e faʻamama ai pisia maʻaʻa, ae faʻaaoga se ie vaivai o loʻo faʻapipiʻiina i se vailaʻau malosi e faʻamama ai.
3. Auala faʻaleleia masani: vali i saute ma le itu i matu
Southern lacquer e faatatau i le faʻaogaina o le lacquer tele e tausia meaafale i vaega i saute o le Vaitafe o Yangtze i loʻu atunuu i lena taimi.O le ga'o i matu e faasino i le itu i matu o le Vaitafe o Yangtze i lo'u atunuu i lena taimi, ma o le auala e tausia ai meaafale fafie o le ofisa e ala i le fa'afefeteina o le solo e masani ona fa'aaogaina.E mana'omia le fa'afefeteina o le beeswax o lo'o i ai fa'aopoopoga eseese i totonu o fafie o meafale.
4. A e manaʻomia le faʻaseseina ma faʻapipiʻi meaafale laupapa mautu o le ofisa, e tatau ona e gauai atu i le metotia ma aua le faʻaogaina le malosi.Afai e fa'atagaina tulaga, e mafai ona e fai atu i se tagata fa'apolofesa fa'apipi'i meaafale a le ofisa e fa'amavae ma fa'apipi'i.
E mafai ona e fa'aogaina se ie mama mama e fufulu ai luga o meaafale laupapa malo i aso uma e lua.Manatua e aua le fa'aogaina ni omomi po'o ni mea e fa'amama ai ipu laulau e fa'amama ai meaafale laupapa malo.Matou te fautuaina le faʻaaogaina o meaafale faʻapitoa faʻapitoa laupapa o le ofisa.E i ai se aafiaga tausiga.E mafai fo'i ona fai se sao puipuia o le fa'a'ofuina masani.A'o le'i vali, siaki pe o lelei le pito i luga ma pe o iai se vali e pa'u.I se tulaga lautele, o le vevela tetee o meaafale laupapa mautu ofisa e fai si mativa.A faʻaaogaina, taumafai e faʻaumatia le mea vevela i le tele e mafai ai.E sili ona tu'u se fala i luga o le laulau 'ai ina ia aua ne'i mu.


Taimi meli: Iuni-15-2022