執走木梯

IS malamalama e tele kamupani meaafale ofisa i Shenzhen, o se aai tulaga muamua.O nisi kamupani e iai a latou oloa e gaosia e le tagata lava ia ma faʻatau atu, ae o isi o loʻo avea moni ma sui o oloa a isi tagata mo le tufatufaina atu pe faʻatasi, tusa lava po o le a le auala.Ina ia fesoasoani i tagata faʻatau e foia tulaga tiga o manaʻoga ma maua se tupe mama.E tusa ai ma le tau, o le kamupani meaafale a le ofisa o Shenzhen na gaosia e le tagata lava ia o loʻo i ai ni tulaga lelei, ma mai le faʻamaoniga faʻailoga, e foliga mai e sili atu ona faigofie le mauaina o le faʻatuatuaga o tagata faʻatau.I le uma, pe a uma ona tuʻuina atu le tau faʻamanuiaga, pe a leai se faʻamaoniga faʻailoga e fai le lelei Afai e faʻamaonia, o le a faigata ona faʻatau atu le oloa, ma o le pati e aunoa ma se avanoa i le tauvaga maketi e masani ona faigata ona manuia.

 

I aso nei, o le faatonu o meaafale ofisa Shenzhen o le a talanoa atu ia te oe e uiga i le franchise o meaafale ofisa.I le tulaga masani, afai e te manaʻo e te auai i fale faigaluega e fesoʻotaʻi ma meaafale, e tatau ona i ai sau lava fale gaosimea pe e te manaʻomia foi e fesoasoani i isi e faʻatau atu oloa.Le fa'ailoga muamua e fai si maualuga ma faigata.E tatau ona e iloa o le faigata o le faia o se galuega lelei i totonu o se falegaosimea faaletino e le gata o le faia o se galuega lelei i le faʻatau, ae faʻapea foʻi le pulea o le lelei o le gaosiga o gaosiga ma faʻatautaia se faasologa o asiasiga a matagaluega talafeagai, e pei o le puipuiga o le afi. asiasiga, filogia o le siosiomaga ma isi mataupu.O le mea lea, e toʻatele tagata e filifili e amata mai le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, ma o se filifiliga sili atu le auai i se faʻailoga o meaafale ofisa.

 

1. Pe a filifilia se kamupani faʻapitoa meaafale ofisa, o le mea muamua e mafaufau i ai o le tulaga lelei o meaafale ofisa ma le saoasaoa o le suia o oloa.

2. Pe a filifilia se kamupani faʻapitoa meaafale ofisa, e tatau ona e mafaufau i le tusipasi faʻamaonia a le kamupani ma le malosi o fale gaosimea.

3. Pe a filifilia se kamupani fa'ainisinia meaafale, e tatau ona mafaufau pe maua ai auaunaga lagolago inisinia.

 

O se tasi o mea sili e uiga i le i ai o se faʻamaoniga o meaafale ofisa o le a tuʻuina atu e le itu le tele o auaunaga, e pei o le taimi e te le iloa ai le faiga faʻapitoa o tauofoga ma faʻamatalaga o meaafale ofisa, o le gaosiga o faʻamatalaga o pepa o tauofoga, le lipoti o asiasiga o mea talafeagai ma tusi faamaonia talafeagai., o le itu faʻailoga o le ai ai se tagata faʻapitoa e tuʻuina atu ia te oe le taʻitaʻiga, lea e faʻaleleia atili ai le lelei o galuega ma faʻapolofesa.E talitonu le faatonu o meaafale ofisa a Shenzhen o le filifilia o na meaafale ofisa e mafai ona maua ai auaunaga lagolago inisinia o le a faia se sao lelei i galuega i le lumanaʻi.


Taimi meli: Me-19-2022