A e manaʻo e iai se isi avanoa ofisa, e tatau ona e filifilia meaafale faʻapitoa a le ofisa i Shenzhen, aua naʻo meafale faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona sili atu ona fetaui ma le teuteuga o le ofisa ma le aganuu a le kamupani.E tele lanu ma e matua mauoa, lea e mafai ona fetaui ma le tele o fuafuaga mamanu.O le mea moni, pe a e filifili e filifili aganuʻu-faia, o le faʻafitauli tele lava o ai e fesili i ai.E tatau ona e iloa o loʻo i ai le faitau selau o kamupani meaafale ofisa i Shenzhen.E faapefea ona filifili le galulue faatasi?E taua foi paaga i le faʻamaeʻaina malie o le poloketi, o ai la e sili atu mo le faʻatulagaina o meaafale a Shenzhen?

 

Shenzhen office meaafale faafanua nofoaga o galuega faatino

 

E talitonu le faatonu o meaafale a Shenzhen pe a filifilia se paaga, e tatau ona tatou mafaufau i mea nei:

1. Le nofoaga fa'afanua o le kamupani meaafale ofisa.E fautuaina e mafaufau e suʻe se kamupani meaafale talafeagai mo le galulue faʻatasi pe a faʻapipiʻiina meaafale ofisa, lea e mafai ona aoga i le galuega.

2. Pe o le kamupani meaafale o le ofisa o loʻo i ai lana lava falegaosimea, o le ofisa o meaafale e filifilia lana lava fale gaosi oloa e mafai ona faʻaalu le itiiti ifo o tupe ma maua ai ni taunuuga sili atu.

3. Filifili se kamupani meaafale ofisa ma se talaaga lelei mo le galulue faatasi, ma e iai i tagata uma le faaiuga mulimuli pe lelei pe leai.I le vaitau o le Initaneti, e mafai ona e aʻoaʻoina e uiga i kamupani ma kamupani i le tele o auala, ma filifili se kamupani meafale ofisa ma se igoa lelei.

4. O se kamupani o loʻo i ai se fuafuaga lelei faʻapitoa mo meaafale ofisa i Shenzhen.O le fuafuaga mamanu o le agaga o se galuega faatino.E na'o le sailia o le kamupani meaafale sa'o o le ofisa e mafai ai ona matou tu'uina mai ia i matou se fuafuaga sili atu ma fa'ataunu'uina.

O loʻo i luga o fesili uma ia e tatau ona tatou mafaufau i ai pe a filifilia meafale ofisa.A tatou malamalama i faʻafitauli o loʻo i luga, o ai e sili mo le faʻatulagaina o meaafale a Shenzhen?O lea fesili ua lata ona sau.


Taimi meli: Iuni-09-2022